Vraag steun

Heeft u moeite met het betalen van schoolkosten, een schoolreisje of -kamp, een laptop, een fiets, huiswerkbegeleiding, sport- en/of cultuurlessen? Maakt u zich zorgen omdat u niet voldoende geld hebt om uw kind een onbezorgde schooltijd te bezorgen?

Belangrijk om te weten

Leergeld Amersfoort biedt ondersteuning aan huishoudens met kinderen die het financieel moeilijk hebben. Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden, namelijk:

  • U woont in Amersfoort, Hoogland of Hooglanderveen
  • U heeft kinderen tussen 4 en 18 jaar
  • Uw inkomen is maximaal 150% van het bijstandsniveau

Als u in Amersfoort, Hoogland of Hooglanderveen woont, dan vindt u meer mogelijkheden voor hulp op Geldcheck033. Woont u in een andere gemeente, dan kunt u via de stichting Samen voor alle kinderen een aanvraag voor ondersteuning doen.

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor hulp, moet u zich wel eerst bij ons aanmelden. Na aanmelding neemt een vrijwilliger van Leergeld Amersfoort contact met u op en komt hij of zij bij u thuis om samen te kijken hoe wij u het beste kunnen ondersteunen.

U kunt zich bij ons aanmelden via invullen van het formulier dat verschijnt als u op de button Aanmelden bij Leergeld Amersfoort voor ondersteuning klikt. U hoort dan binnen enkele weken meer over uw aanvraag.

Bent u al aangemeld?

U kunt een aanvraag voor hulp indienen wanneer u bij Leergeld Amersfoort aangemeld bent en wij contact met u hebben gehad.

Via onderstaande button Aanvraag financiële hulp en ondersteuning kunt het aanvraagformulier invullen en verzenden. U kunt hier per kind aangeven wat u wilt aanvragen.

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Vorige
Volgende