Vraag steun

Leergeld Amersfoort biedt ondersteuning aan huishoudens met kinderen die het financieel moeilijk hebben. De voorwaarden zijn:

  • U woont in Amersfoort, Hoogland of Hooglanderveen
  • U heeft kinderen tussen 4 en 18 jaar.
  • Uw inkomen is maximaal 150% van het bijstandsniveau

Wanneer u daaraan voldoet kunnen wij u mogelijk helpen door het betalen van schoolkosten, een schoolreisje of -kamp, een laptop, een fiets en/of enkele andere zaken. Na aanmelding neemt een medewerker contact met u op of een medewerker van Leergeld komt bij u thuis om samen te kijken hoe wij u het beste kunnen ondersteunen en of u aan de voorwaarden voldoet.

U kunt zich bij ons aanmelden via invullen van het formulier dat verschijnt als u op de button “Aanmelden bij Leergeld voor ondersteuning” klikt. Pas na controle van uw gegevens en mogelijk een huisbezoek besluit Stichting Leergeld Amersfoort (binnen enkele weken) over uw aanvraag.

U kunt een aanvraag voor hulp indienen wanneer u bij Leergeld Amersfoort aangemeld bent, er een controle en eventueel huisbezoek heeft plaatsgevonden en alles akkoord is.

Via de button “Aanvraag financiële hulp en ondersteuning” hieronder komt u op een formulier voor het aanvragen. U kunt daar aangeven wat u wilt aanvragen en voor welk kind.

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Vorige
Volgende