Doneer nu

Geef steun

Met uw donatie helpt u een Amersfoorts kind uit een dreigend sociaal isolement. Daar wordt het kind beter van en daarmee ook onze stad. Elk bedrag is welkom, zonder enige verplichting. Hiermee helpt u een kind bijvoorbeeld aan een goede fiets of kan het mee met een schoolreisje.

We maken met beperkte middelen heel veel kinderen gelukkig. Maar veel kinderen wachten nog op hulp. Doe mee, steun een kind en maak een bijdrage over. Alvast bedankt!

U kunt op deze pagina doneren via Ideal. Het is ook mogelijk om uw bijdrage rechtstreeks over te maken naar ons bankrekeningnummer NL95ABNA0977568245 t.n.v. Stichting Leergeld Amersfoort.

Leergeld Amersfoort is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daardoor zijn giften aan Leergeld Amersfoort fiscaal aftrekbaar.

 
 

Doneren

Doneren
Waar kent u ons van?
Nieuwsbrief
Privacy statement

Project Schooltas

Een goedgevulde schooltas, het lijkt zoiets normaals. Maar helaas niet voor kinderen die in armoede opgroeien en aan het einde van de basisschool de overstap naar het voortgezet onderwijs maken. Stichting Leergeld Amersfoort en Office1 zorgen ervoor dat juist deze kinderen ook met een mooie en goedgevulde schooltas op de eerste schooldag verschijnen. Om die schooltassen weg te kunnen geven, hebben wij uw hulp nodig!

Helpt u mee?