Huiswerkbegeleiding

Leergeld Amersfoort biedt ondersteuning voor huiswerkbegeleiding aan kinderen uit huishoudens die het financieel moeilijk hebben. Het gaat hier specifiek om kinderen uit groep 7 en 8 en leerlingen tot 18 jaar op het voortgezet onderwijs.

Wij helpen u door het betalen van huiswerkbegeleiding gedurende een bepaalde periode.

Leergeld Amersfoort kan u alleen helpen als uw kind al bij ons is aangemeld. Aanmelden kan door op deze link te klikken.

Wanneer de school aangeeft dat uw kind huiswerkbegeleiding of bijles in een vak nodig heeft dan kunt samen met de school een aanvraag indienen. Dat doet u door op deze link te klikken. Let hierbij wel op dat u zich al bij ons hebt aangemeld. Dat doet u door de aanwijzing hierboven te volgen.

Iedere aanvraag voor bijles of huiswerkbegeleiding loopt via de school van uw kind. Samen met de school kunt u de aanvraag indienen met het formulier dat u onderaan deze pagina kunt downloaden.

De school weet welke ondersteuning uw kind nodig heeft en geeft daarover advies op het formulier. 

Hebben wij het volledig ingevulde formulier ontvangen en goed en compleet ingevuld? Dan informeren wij u en sturen wij een voucher (waardebon) naar het bijles- of huiswerkinstituut. U ontvangt de voucher ook, maar alleen ter informatie. Dan weet u dat deze verstuurd is naar het instituut.

Vergeet niet om samen met de school te bepalen welke organisatie voor bijles of huiswerkbegeleiding gekozen is en dit op het formulier te vermelden. De deelnemende organisaties ziet u hieronder voorbijkomen.

17 deelnemende organisaties van het huiswerkbegeleiding/bijles project