Vacature secretaris

Onze huidige secretaris neemt deze zomer afscheid en daarom zoeken wij een opvolger. De secretaris maakt deel uit van het bestuur van Leergeld Amersfoort samen met de voorzitter, penningmeester, de verantwoordelijke voor PR, communicatie en sponsoring en het bestuurslid onderwijs en organisatie (vacature).

UPDATE: Deze vacature is inmiddels ingevuld!

Wie zoeken we?

De stichting is ambitieus en volop in beweging om relevant te blijven voor onze doelgroep. We werken in dat kader onder meer aan nieuwe bestuursstructuren en invulling van de bestuursfuncties. Dit proces loopt en je bent van harte uitgenodigd om hierover mee te denken.

Uitgaande van de huidige situatie, zoeken we een secretaris die sterk is in relatiebeheer en de formele correspondentie namens de stichting op zich neemt, tijdspaden van aanvragen en de verantwoording van subsidies bewaakt, het opstellen van jaarverslagen en beleidsplannen coördineert en Leergeld Amersfoort bij externe overleggen vertegenwoordigt. De secretaris een belangrijke schakel tussen ons en de gemeente Amersfoort. Binnen de stichting is de secretaris verantwoordelijk voor het opstellen van de agenda van de bestuursvergaderingen, verslaglegging daarvan en het versturen van de agendastukken.

Meer informatie

Als secretaris van Leergeld Amersfoort zet je je op vrijwillige basis in voor schoolgaande kinderen die opgroeien in armoede in Amersfoort. Meer informatie vind je in de vacature op onze website.

Heb je interesse of vragen? Neem dan vooral contact met ons op via info@leergeldamersfoort.nl of 06-24810441.

Vacature Stichting Leergeld Amersfoort

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN