Wijnproeverij Lions Club Amersfoort Eemstad levert 1.500 Euro op voor Leergeld Amersfoort

Amersfoort, 27 november 2017 – Stichting Leergeld Amersfoort heeft een cheque ter waarde van 1.500 euro mogen ontvangen uit handen van Lions Club Amersfoort Eemstad. Het bedrag komt voort uit de jaarlijkse wijnactie van Lions Club Amersfoort Eemstad. Al meer dan 20 jaar verzorgt deze serviceclub een wijnactie waarvan de opbrengst bestemd is voor diverse goede doelen in de stad, de omgeving en ook in het buitenland. De wijnactie biedt ieder jaar een gevarieerde selectie van wijnen, zowel wat smaak en herkomst als prijs betreft. Hiermee doet de koper niet alleen zichzelf een plezier, maar komt de opbrengst ook ten goede aan organisaties en activiteiten die extra steun goed kunnen gebruiken.

Over Stichting Leergeld Amersfoort

Leergeld investeert in de participatie en ontwikkeling van kinderen van 4-18 jaar, die zonder onze steun aan de zijlijn van de samenleving terecht dreigen te komen. Leergeld heeft als missie het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. Leergeld biedt kansen aan kinderen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Hierdoor kunnen ze hun sociale vaardigheden en kennis zo optimaal mogelijk ontwikkelen en later als volwassenen volwaardig participeren in de samenleving. Door deze kinderen niet buiten te sluiten, wordt bovendien voorkomen dat de maatschappij er later duur ‘leergeld’ voor gaat betalen. Het motto van Leergeld is dan ook: Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen.

Fotobijschrift

Mennolt Beelen van Stichting Leergeld (rechts) ontvangt cheque van Albert Jan Thomassen van Lions Club Amersfoort Eemstad.

Wijnproeverij Lions Club Amersfoort Eemstad levert 1.500 Euro op voor Leergeld Amersfoort

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN