Versterking bij Leergeld Amersfoort

Leergeld Amersfoort groeit. En daarom was het hoog tijd voor versterking! Henk Pijper is sinds 1 september aan boord als coördinator. Henk werkt nauw samen met Carin de Backker, die al acht jaar het eerste contact voor de ouders bij Leergeld Amersfoort is.

Henk woont sinds 1992 met veel plezier in Amersfoort, samen met zijn partner en zoon. Hij is zeer actief binnen het vrijwilligerswerk als voorzitter van het Humanistisch Verbond Eemland, voorzitter van het Reanimatie Netwerk Amersfoort en voorzitter van het Prins Hendrik Fonds. Daarvoor was hij werkzaam op een huiswerkbegeleidingsinstituut in Twente en als adviseur en manager Kwaliteit, Arbo en Milieu in het bedrijfsleven.

Henk’s vrouw las de vacature van Leergeld en zag daarin direct het profiel van Henk. Hij kende Leergeld Amersfoort al vanuit zijn tijd als raadslid van Gemeente Amersfoort: “Als een kind geen goede start heeft, dan is dat op latere leeftijd moeilijk in te halen. Daarom zijn de initiatieven van Leergeld zo belangrijk, om hen wel die goede start te geven.” Zijn eerste activiteiten richten zich op, hoe kan het ook anders met zijn achtergrond, de invoering van de vergoeding voor huiswerkbegeleiding.

We zijn blij dat Henk ons komt versterken en wensen hem veel succes.

Henk Pijper Leergeld Amersfoort

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN