Team coördinatoren uitgebreid

De doelgroep van Leergeld Amersfoort is sinds vorig jaar flink uitgebreid. Dit vraagt om een versterking van de organisatie. Met ingang van 13 januari is Elma van Aller – Kurpershoek gestart als derde coördinator. Ze werkt nauw samen met de twee andere coördinatoren Henk Pijper en Carin de Backker.

“Alle kinderen moeten dezelfde kansen krijgen, zodat ze kunnen presteren op hun niveau. Anders ontstaat er scheefgroei. Kinderen horen niet in hun ontwikkeling belemmerd te worden door hun gezinssituatie”, zegt Elma. Om deze reden wil ze zich graag inzetten voor Leergeld Amersfoort. “In mijn werk in het onderwijs zag ik de nood in gezinnen en ook het effect van steun als mensen de weg naar Leergeld wisten te vinden.”

Elma heeft ruim 35 jaar ervaring in het basisonderwijs en heeft diverse functies vervuld. Van leerkracht tot directeur. Vorig jaar ging zij met vervroegd pensioen. “Hierdoor kan ik genieten van mijn zeven kleinkinderen en van mijn hobby’s muziek, lezen en wandelen. Daarnaast heb ik voldoende tijd om me als vrijwilliger in te zetten voor diverse maatschappelijke organisaties.” Naast coördinator voor Leergeld Amersfoort is Elma taalcoach bij NVA en werkt ze als vrijwilliger in het logeerhuis van Ronald Mc Donald in Utrecht.

De taakverdeling tussen de coördinatoren moet nog vorm krijgen. Maar de komst van Elma betekent in elk geval een welkome ondersteuning van het werk. Daarnaast is haar kennis, ervaring en persoonlijkheid een aanwinst voor onze organisatie. Welkom Elma!

Team coördinatoren uitgebreid met Elmaa

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN