Superblij met donaties in vakantieperiode

Je zou het vakantiegeld kunnen noemen, de 3.500 euro die Leergeld Amersfoort in de vakantieperiode aan donaties ontving. Van ŠKODA Nederland, onderdeel van Pon in Leusden, ontvingen we 2.000 euro. De Amersfoortse Zwaan doneerde 1.500 euro. Nu het schooljaar weer begonnen is, worden de donaties gebruikt om kinderen uit gezinnen met lage inkomens op school mee te laten doen.

ŠKODA Nederland

In mei organiseerde ŠKODA Nederland een unieke sport-challenge. Als sponsor van de Tour de France en official partner van Team Jumbo-Visma, was het doel om met alle 37 medewerkers van ŠKODA gezamenlijk en al sportend de afstand van de Tour de France (ruim 3.300 km) te volbrengen. Voor iedere gesporte kilometer ging 1 euro naar een goed doel. Iedereen sportte fanatiek mee en de tussenstand werd dagelijks gedeeld. In totaal is er 4.000 euro bij elkaar gesport, waarvan 2.000 euro is gedoneerd aan Stichting Jarige Job en 2.000 euro aan Stichting Leergeld Amersfoort. Het team van ŠKODA koos onder meer Stichting Leergeld Amersfoort als doel om voor te sporten, omdat het een lokaal doel is én aansluit bij de positionering van ŠKODA dat zich richt op gezinnen.

De Amersfoortse Zwaan

De Amersfoortse Zwaan heeft verschillende functies. Als Lutherse Kerk maakt de kerk deel uit van de Protestantse Gemeente Amersfoort. Als kerk midden in de stad is het een thuis voor de stadsdominee. De Zwaan profileert zich als een open en vernieuwend initiatief, een maatschappelijk betrokken plaats voor bezinning. De kerk geeft veel ruimte aan muziek, beeldende kunst en uitvoeringen. De erediensten worden vormgegeven in de oecumenisch-liturgische traditie.

Superblij met donaties in vakantieperiode

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN