StartbaanRun loopt mooi bedrag bij elkaar

Op 7 november 2021 organiseerde Rotary Club Amersfoort met ondersteuning van de Amersfoortse atletiekvereniging Altis de jaarlijkse StartbaanRun. De opbrengst van deze prestatieloop op Park Vliegbasis Soesterberg gaat elk jaar naar het goede doel, een fonds ter ondersteuning van kinderen en jongeren in achterstandssituaties in en rondom Amersfoort. Stichting Leergeld Amersfoort mocht het mooie bedrag van maar liefst 5.000 euro in ontvangst nemen!

De StartbaanRun is een unieke loop door het natuurgebied en over de startbanen van de voormalige vliegbasis Soesterberg. De StartbaanRun bestaat uit totaal zeven kilometer startbaan en begon dertien jaar geleden op een operationele veld van de Koninklijke Luchtmacht. Inmiddels heeft de Luchtmacht plaatsgemaakt voor het natuurgebied van Het Utrechts Landschap.

De loop wordt uitsluitend met vrijwilligers georganiseerd en is gesponsord door verschillende bedrijven. Wilt u meer weten over dit mooie event of deelnemen aan de volgende run? Ga dan naar www.startbaanrun.nl voor meer informatie.

StartbaanRun Leergeld Amersfoort
StartbaanRun 2022

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN