Scholenactie 2020

Aan het begin van het schooljaar valt de nota voor de schoolkosten weer in de bus. Helaas voor sommige gezinnen een pijnlijk moment, omdat zij deze nota niet zomaar kunnen betalen. Leergeld Amersfoort helpt ouders of verzorgers in een moeilijke financiële situatie met het betalen van schoolkosten.

Gelukkig zijn er ook veel gezinnen die deze nota zonder problemen kunnen betalen. Op deze gezinnen doet Leergeld Amersfoort in deze periode een beroep. Begin van dit schooljaar hebben alle basisscholen en middelbare scholen in Amersfoort een mail van Stichting Leergeld Amersfoort ontvangen met het verzoek een brief bij de nota voor de schoolkosten toe te voegen. In deze brief vragen wij ouders of zij wellicht iets meer kunnen missen en een bedrag aan Leergeld Amersfoort willen overmaken. Afgelopen jaren leverde deze actie gemiddeld 2.000 euro op.

Dit jaar is er door corona een toename in armoede onder kinderen. Vindt u ook dat kinderen niet buiten spel mogen staan vanwege de financiële situatie thuis? En kunt u iets extra’s missen? Iedere gift is welkom op IBAN NL95ABNA0977568245 t.n.v. Stichting Leergeld Amersfoort o.v.v. ‘scholenactie 2020’. U kunt ook een donatie doen via onze website.

Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen.

stichting leergeld amersfoort

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN