Project Schooltas: een goede start in de brugklas!

Een goedgevulde schooltas, het lijkt zoiets normaals. Niet voor kinderen die in armoede leven en die aan het einde van de basisschool de overstap naar het voortgezet onderwijs maken. Stichting Leergeld Amersfoort en Office1 uit Amersfoort slaan ook in 2020 de handen ineen voor Project Schooltas. Samen zorgen we ervoor dat juist deze kinderen ook met een mooie en goedgevulde schooltas op de eerste schooldag verschijnen. 

Met Project Schooltas zorgen we ervoor dat de kinderen uit onze doelgroep met een mooie en goedgevulde schooltas op de eerste schooldag verschijnen. Een stevige rugtas, mappen, pennen, stiften, passer, schaar, rekenmachine… het zit er allemaal in. De afgelopen jaren hebben we honderden brugklassers blij kunnen maken met een nieuwe tas. Voor 2020 staan al 114 kinderen op de wachtlijst!

Project Schooltas in het Corona-tijdperk

Ook in het Corona-tijdperk hebben de kinderen goede leermiddelen nodig. We gaan dus gewoon door met project Schooltas! De afgelopen jaren konden de kinderen en/of ouders de goedgevulde rugzakken afhalen. In verband met de maatregelen rondom de bestrijding van het Corona-virus brengen onze intermediairs de schooltassen dit jaar bij de kinderen thuis tot aan de deur.

Wilt u project Schooltas sponsoren?

Om project Schooltas mogelijk te maken, hebben we uw hulp hard nodig. Wilt u tassen sponsoren? Leest u dan vooral verder via deze link hoe u kunt bijdragen aan een goede start in de brugklas.

Leergeld Amersfoort

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN