P.G. Martensstichting verrast Leergeld met gift

Stichting Leergeld Amersfoort heeft van de P.G. Martensstichting een gift van 2.000 euro ontvangen. En hier zijn we ontzettend blij mee. Voorwaarde is dat we de donatie alleen besteden aan onze doelgroep: kinderen.

Egbert Boerma, voorzitter van Stichting Leergeld Amersfoort: “We zijn heel blij met deze donatie. Uiteraard besteden we die volledig aan kinderen, zoals de P.G. Martensstichting van ons vraagt. Want alles wat onze stichting doet is erop gericht om alle kinderen mee te laten doen. Nu meedoen is namelijk straks meetellen. Deze donatie helpt ons om hieraan invulling te geven.”

De P.G. Martensstichting is een goededoelenstichting en heeft in de loop van zijn bestaan onder meer bijgedragen aan de ontwikkeling van opleidingen en leermiddelen. De stichting vindt dat een goede opleiding belangrijk is en de jeugd de toekomst heeft. Dit jaar heft de P.G.Martensstichting zichzelf op en dit laatste jaar wil de stichting zich speciaal richten op jongeren. Zo kwam Stichting Leergeld in beeld. De donatie is onderdeel van een veel grotere gift van 220.000 euro van de P.G. Martensstichting die verdeeld is onder de 111 lokale leergeldstichtingen die per 1 januari 2021 operationeel waren.

Stichting Leergeld Amersfoort bedankt de P.G. Martensstichting voor dit mooie gebaar.

Gift P.G. Martensstichting

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN