Onze gezichten

Stichting Leergeld Amersfoort bestaat uit een grote groep vrijwilligers. Zij zetten zich vol energie in voor schoolgaande kinderen van 4 tot 18 jaar in Amersfoort die opgroeien in armoede.

De organisatie van Leergeld Amersfoort bestaat uit het bestuur, coördinatoren, intermediairs en werkgroepen. Elk met eigen taken en verantwoordelijkheden en samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de stichting. Zo dragen wij graag een steentje bij aan de ontwikkeling van schoolgaande kinderen die opgroeien in gezinnen met minimale financiële middelen in Amersfoort.

Wilt u meer weten over hoe onze organisatie in elkaar zit en zien wie die vrijwilligers nou eigenlijk zijn? Neem dan een kijkje op de pagina Onze organisatie. De mooie foto’s heeft Bernard Rubsamen (royalportraitseurope.photoshelter.com) geheel belangeloos voor ons gemaakt.

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Lees meer op onze vacaturepagina of stuur een e-mail naar info@leergeldamersfoort.nl om te kijken wat u en Stichting Leergeld Amersfoort samen voor onze doelgroep kunnen betekenen.

Onze gezichten - bestuur Stichting Leergeld Amersfoort

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN