Nieuwjaarsbijeenkomst Leergeld Amersfoort

Afgelopen woensdag kwamen de vrijwilligers van Leergeld Amersfoort bijeen in Stadscafé Amersfoort om het nieuwe jaar in te luiden. Tijdens een toespraak van onze voorzitter Egbert Boerma werd teruggeblikt op een succesvol 2018. “Het is eigenlijk raar om te spreken van succesvol, omdat de noodzaak van Leergeld natuurlijk niet zo mooi is. Maar we zijn blij en trots dat we een groot aantal gezinnen en kinderen in Amersfoort hebben kunnen helpen.” De ambitie van Leergeld Amersfoort voor 2019 ligt nog hoger: zowel onze doelgroep als ons aanbod is toegenomen. Gelukkig konden we ook een aantal nieuwe vrijwilligers verwelkomen. Met zijn allen zetten we ons in voor een hopelijk net zo succesvol 2019.

Nieuwjaarsbijeenkomst Leergeld AmersfoortDe bestuursleden, raad van advies, werkgroepleden, coördinatoren en intermediairs van Leergeld Amersfoort komen tweemaal per jaar bijeen om met elkaar kennis te maken, bij te praten en ervaringen uit te wisselen. Deze nieuwjaarsbijeenkomst werd volledig gesponsord door Stadscafé Amersfoort. Zo konden we op een gezellige locatie onder het genot van lekkere hapjes en drankjes onze plannen bespreken. Een mooi begin van het nieuwe jaar!

Nieuwjaarsbijeenkomst Leergeld AmersfoortZoals al aangekondigd, gaat Leergeld Amersfoort in 2019 verder met een nieuwe organisatiestructuur. Tijdens de bijeenkomst werden foto’s gemaakt van ons nieuwe bestuur, werkgroepen, coördinatoren en intermediairs. Binnenkort kunt u dankzij Peter Putters (De Nozem Fotografie Amersfoort) op onze website ook de gezichten achter onze namen zien.

Nieuwjaarsbijeenkomst Leergeld Amersfoort

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN