Nieuwe voorzitter Leergeld Amersfoort

Op 23 september is Arnoud Messelink aangetreden als nieuwe voorzitter van Stichting Leergeld Amersfoort. Hij neemt het stokje over van Egbert Boerma, die vijftien jaar voorzitter was van de stichting. Arnoud Messelink is rector op het Corderius College en heeft ruime ervaring in de onderwijswereld.

Met een frisse blik en vol energie

Arnoud pakt met een frisse blik en vol energie de taken op die bij het voorzitterschap horen: “Ongeveer 4500 kinderen leven in Amersfoort in armoede. Deze kinderen lopen risico op sociale uitsluiting omdat ze vanwege geldgebrek niet altijd kunnen deelnemen aan activiteiten, zoals bijvoorbeeld sport. Dat gaat mij aan het hart. Stichting Leergeld weet veel van deze kinderen te bereiken en te steunen zodat ze wel kunnen deelnemen. Toch is er nog een grote groep kinderen die niet wordt bereikt. Daar wil ik mij als nieuwe voorzitter van Stichting Leergeld Amersfoort graag voor inzetten!”

Afscheid na vijftien jaar

Egbert Boerma neemt na vijftien jaar afscheid als voorzitter van Stichting Leergeld Amersfoort. Hij gaat genieten van zijn welverdiende pensioen. Egbert heeft zich jarenlang met hart en ziel ingezet voor Stichting Leergeld Amersfoort. Sterker nog, hij heeft de club in Amersfoort opgezet (zie ook Vijftien jaar terug in de tijd) en samen met een team van vrijwilligers gemaakt tot wat het nu is: een stabiele stichting met gepassioneerde vrijwilligers die er samen voor willen zorgen dat elk kind mee kan doen met binnen- en buitenschoolse activiteiten en dus meetelt in de wereld!

Tijdens de vrijwilligersbijeenkomst in Stadscafé Amersfoort hebben we stilgestaan bij het afscheid van Egbert en kennisgemaakt met onze nieuwe voorzitter Arnoud. Ook hier willen we Egbert nogmaals bedanken voor zijn enorme inzet en Arnoud van harte welkom heten. Samen zorgen we ervoor dat alle kinderen kunnen blijven meedoen. Want nu meedoen is straks meetellen.

Foto: Bernard Rubsamen, royalportraits.nl

Nieuwe voorzitter Stichting Leergeld Amersfoort

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN