Nieuwe secretaris

We stellen graag een nieuw gezicht aan jullie voor: Saskia van Bronkhorst is vanaf dit najaar secretaris van Stichting Leergeld Amersfoort. Saskia is de afgelopen maanden ingewerkt door Wil Ellenbroek, die ons na ruim tien jaar trouwe dienst gaat verlaten.

Even voorstellen

“Ik ben 62 jaar en samen met mijn man Hendrik woonachtig in de mooie binnenstad van Amersfoort. Vanaf eind jaren ‘80 heb ik gewerkt als beleidsadviseur en directie/bestuurssecretaris op het terrein van de zorg. De afgelopen jaren was dat bij V&VN, de beroepsvereniging voor verpleegkundigen en verzorgenden. Omdat ik een keer iets heel anders wilde gaan doen, heb ik dit voorjaar mijn baan opgezegd en ben ik om me heen gaan kijken wat het vrijwilligerswerk mij te bieden heeft (en andersom natuurlijk). Via de vrijwilligersvacaturebank kwam ik terecht bij Stichting Leergeld Amersfoort.”

“Naast mijn vrijwilligerswerk tennis, wandel en lees ik veel en verdiep ik me in kunst en geschiedenis. Verder doe ik graag gezellige dingen met mijn drie kinderen, verdere familie en vrienden.”

Mijn rol bij Leergeld Amersfoort

“Ik maak als secretaris deel uit van het bestuur van Leergeld Amersfoort. Ik verwacht dat ik in die rol een bijdrage kan leveren aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen die in armoede moeten opgroeien. Daarnaast verwacht ik samen te gaan werken met een inspirerende en gezellige groep mensen die gezamenlijk de schouders eronder willen zetten.”

Waarom Leergeld?

“Er is zoveel narigheid in de wereld. Milieu, vluchtelingen, armoede, polarisatie om maar een paar dingen toe noemen. Ik vind eigenlijk dat iedereen die daartoe de mogelijkheid heeft een bijdrage zou moeten leveren aan een betere wereld. Voor mij persoonlijk is Leergeld Amersfoort een manier om mijn steentje bij te dragen.”

“Mijn bestuurlijke rol sluit heel goed aan bij het vrijwilligerswerk dat ik al een tijdje doe bij de Informatiewinkel van Indebuurt033 in het Soesterkwartier. Geweldig om dat werk te doen, en mensen die de weg niet goed weten in onze ingewikkelde (digitale) samenleving, zo direct te kunnen helpen.”

Welkom!

We zijn blij dat Saskia ons bestuur komt versterken en heten haar van harte welkom bij Leergeld Amersfoort! We gaan er vol energie tegenaan om zo veel mogelijk kinderen een helpende hand te bieden. Want nu meedoen, is straks meetellen!

Saskia van Bronkhorst secretaris Stichting Leergeld Amersfoort

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN