Mymepal, Office 1 en Leergeld Amersfoort aan het werk! 

Afgelopen week zijn door Stichting Leergeld Amersfoort weer schooltassen uitgereikt aan kinderen die na de zomervakantie naar de brugklas gaan. Leergeld Amersfoort en Office1 uit Amersfoort zorgen er elk jaar voor dat kinderen die opgroeien in een gezin in een moeilijke financiële situatie, met een mooie en goedgevulde schooltas op de eerste schooldag verschijnen. Dit jaar werden daar door Mymepal ook mooie drinkbekers aan toegevoegd!  

Door vrijwilligers werden 150 stevige rugzakken uitgedeeld, gevuld met schoolmaterialen die leerlingen die naar het voortgezet onderwijs gaan zeer goed kunnen gebruiken.  

Dankzij vele sponsoren (dank daarvoor!) was Harry Settels van Office1 er ook dit jaar weer in geslaagd een prachtige schooltas te vullen. Met de hulp van de medewerkers van Bloomville stonden de rugzakken gevuld en wel klaar om te worden uitgedeeld.  

Bij het uitdelen werden de namen van de scholen genoteerd waar de kinderen na de zomervakantie naar toe gaan. Met deze gegevens kunnen wij de betreffende scholen informeren, zodat er voor deze leerlingen na de zomer ook een laptop klaar ligt waar zij mee aan de slag kunnen. Verder werd er zo nodig informatie verstrekt aan de ouders over de manier waarop zij voor hun kind een splinternieuwe fiets kunnen afhalen bij onze sponsor de Fietsvoordeelshop. 

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN