Mooi kerstcadeau van de medewerkers van Letselschadebureau Kloppenburg

Stel, je hebt de keuze tussen het ontvangen van een kerstpakket óf de waarde ervan te doneren aan een goed doel. Wat zou jij doen? De medewerkers van Letselschadebureau Kloppenburg uit Amersfoort kozen ervoor om dit jaar het kerstpakket over te slaan en de waarde ervan aan ons te schenken! 

Onze voorzitter Arnoud Messelink en bestuurslid Ronald Sutmuller mochten daarom, vlak voor de kerstdagen, een cheque ter waarde van € 2.250,- in ontvangst nemen. Natuurlijk willen wij de medewerkers hiervoor hartelijk bedanken! 

We kunnen met deze ondersteuning schoolgaande kinderen in armoede blijven helpen.  

Deze kinderen groeien op in gezinnen met zodanig lage inkomens, dat betalen van de eerste levensbehoeften niet vanzelfsprekend is. Voor deze kinderen bestaat het risico op sociale uitsluiting, simpelweg omdat zaken als een fiets voor naar school en andere school-, sport, of muziekspullen buiten hun bereik liggen. Ouders of verzorgers van deze kinderen kunnen een beroep doen op Leergeld, zodat hun kinderen gewoon kunnen meedoen. 

Ons motto is: Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen. We bieden kansen aan schoolgaande kinderen van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Hierdoor kunnen ze hun sociale vaardigheden en kennis zo optimaal mogelijk ontwikkelen en later als volwassenen volwaardig deelnemen aan de samenleving. Door deze kinderen te omarmen, wordt bovendien voorkomen dat de maatschappij er later duur ‘leergeld’ voor gaat betalen. 

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN