Locals for Locals voor Project Schooltas

Ingenieursbureau Herman de Groot is één van de Amersfoortse bedrijven die Project Schooltas van Stichting Leergeld Amersfoort sponsoren. De organisatie levert duurzame hoogwaardige technologische oplossingen op het gebied van vastgoed en is onder meer bekend van het verduurzamen van het kantoorpand van Yokogawa aan de Euroweg.

“Wij zijn al 24 jaar actief vanuit Amersfoort en erg happy in ons pand aan de Nijverheidsweg”, vertelt oprichter Herman de Groot. Hij roemt de centrale ligging en de aantrekkelijkheid van de stad als woonomgeving voor medewerkers. De organisatie steunt diverse goede doelen, waarbij de mix van projecten elk jaar wordt geëvalueerd. “In het geval van Project Schooltas spreekt het lokale karakter erg aan. Amersfoortse kinderen uit armoedegezinnen een goede start meegeven op de middelbare school, dat is gewoon een prima verhaal”, zo vertelt Herman de Groot.

Stichting Leergeld Amersfoort is blij met deze woorden en met de concrete steun van dit mooie Amersfoortse bedrijf. Wilt u Project Schooltas ook steunen met drie of vijf gevulde schooltassen? Klik dan op Project Schooltas voor meer informatie.

Project Schooltas

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN