Leergeld Amersfoort ontvangt 1.000 euro van Caritas Amersfoort

Op 25 juni jl. ontving Stichting Leergeld Amersfoort van Caritas Amersfoort een cheque ter waarde van 1.000 euro! Na een presentatie over Stichting Leergeld Amersfoort namen onze bestuursleden Wil Ellenbroek en Ronald Sutmuller de cheque in ontvangst. Deze gift van 1.000 euro komt bovenop de jaarlijkse donaties van Caritas. Die donaties zijn bedoeld om kinderen tot acht jaar uit gezinnen in armoede van een fiets te voorzien. Het spreekt voor zich dat wij heel blij zijn met deze financiële ondersteuning!

Het bestuur van Leergeld Amersfoort was door Caritas Amersfoort uitgenodigd om op zaterdag 25 juni een presentatie te geven aan haar vrijwilligers. Dat leidde tot een energieke en interactieve sessie die zeker wordt vervolgd. Na afloop werden we verrast door het bestuur van Caritas met een cheque van 1.000 euro! Er zijn veel kinderen die onze hulp goed kunnen gebruiken. Dit bedrag hebben we dan ook hartelijk in ontvangst genomen.

Caritas Amersfoort (Parochiële Caritas Instelling van de parochie Onze Lieve Vrouw van Amersfoort) zet zich in voor mensen met kleine financiële en persoonlijke noden. De stichting biedt een luisterend oor en helpt bij het zoeken naar oplossingen. Zij bemiddelt en verwijst door als het nodig is. De stichting is actief in Amersfoort, Hooglanderveen, Hoogland en Bunschoten/Spakenburg.

Tom Paffen, voorzitter van Caritas Amersfoort: “We herkennen ons in het werk dat Leergeld doet. We richten ons allebei op mensen die financiële ondersteuning kunnen gebruiken en we streven er ook allebei naar om hen volwaardig onderdeel te laten zijn van de maatschappij. Maar Leergeld Amersfoort biedt ons de handen en voeten om juist kinderen te bereiken, zodat zij nu mee kunnen doen en later kunnen meetellen.”

Overhandiging cheque Caritas Amersfoort aan Leergeld Amersfoort

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN