Leergeld Amersfoort doet mee aan KRO-NCRV Actie Warm Hart!

Ron Borgdorff, een van onze trouwe sponsoren, heeft Stichting Leergeld Amersfoort aangedragen als goed doel voor de KRO-NCRV Actie Warm Hart. Alle deelnemende initiatieven dragen op een bijzondere wijze bij aan een warme, zorgzame samenleving. KRO-NCRV beloont de drie goede doelen die de meeste stemmen werven met een mooi geldbedrag van €10.000, €5.000 en €2.500.

Stem & steun!

Helpt u ons mee met stemmen werven? Breng dan snel uw stem uit! Stemmen kan t/m 30 september. Ga naar onze actiepagina en kies een van onderstaande opties:

1. Stemmen
Stem op Leergeld Amersfoort via onze actiepagina en selecteer het tabblad ‘Stem’.

2. Stem & steun
Gunt u ons naast uw stem ook nog een donatie van €10,-, dan kunt u lid worden van KRO-NCRV via onze actiepagina. Kies hiervoor het tabblad ‘Stem & steun’. KRO-NCRV doneert dan namens u €10,- aan Leergeld Amersfoort. Het lidmaatschap kost eenmalig €6,- en stopt automatisch na een jaar.

De vijf doelen met de meeste geldige stemmen worden na een live-presentatie beoordeeld door de jury in oktober 2019. De winnaars van de 1e, 2e en 3e prijs worden bekendgemaakt op een speciale uitreiking die plaatsvindt in november 2019. Meer details over de actie kunt u volgen op de website van KRO-NCRV: https://www.kro-ncrv.nl/warmhart/

Leergeld Amersfoort doet mee aan KRO-NCRV Warm Hart

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN