Jaarafsluiting

Leergeld Amersfoort beweegt mee met de scholen. Vandaar dat we elk jaar rond deze tijd een bijeenkomst organiseren om het (school)jaar af te sluiten.

Omdat we als vrijwilligers allemaal druk bezig zijn met onze dagelijkse werkzaamheden en activiteiten, vinden we het belangrijk om een paar keer per jaar bijeen te komen. Hiervoor organiseren we jaarlijks de jaarafsluiting en de nieuwsjaarsborrel. Een mooie gelegenheid om te horen wat er allemaal speelt, kennis te maken met nieuwe vrijwilligers en soms ook afscheid te nemen van Leergelders.

Ditmaal namen we afscheid van Geke Niemeijer, die Leergeld Amersfoort in 2018 kwam versterken en zich onder meer heeft ingezet voor Project Schooltas en het contact met de scholen in Amersfoort. Geke, dankjewel voor je inzet en energie!

Geke Niemeijer ontvangt afscheidscadeau van Arnoud Messelink

Stadscafé Amersfoort

Ook dit keer werd de jaarafsluiting weer geheel belangeloos verzorgd door Stadscafé Amersfoort. Fijn om als vrijwilliger te worden verwend met heerlijke drankjes en hapjes. Dankjewel!

Jaarafsluiting Leergeld Amersfoort bij Stadscafé Amersfoort
Jaarafsluitin Leergeld Amersfoort in Stadscafé Amersfoort

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN

Project Schooltas

Een goedgevulde schooltas, het lijkt zoiets normaals. Maar helaas niet voor kinderen die in armoede opgroeien en aan het einde van de basisschool de overstap naar het voortgezet onderwijs maken. Stichting Leergeld Amersfoort en Office1 zorgen ervoor dat juist deze kinderen ook met een mooie en goedgevulde schooltas op de eerste schooldag verschijnen. Om die schooltassen weg te kunnen geven, hebben wij uw hulp nodig!

Helpt u mee?