Ineke Hoekstra versterkt bestuur Leergeld Amersfoort

Ineke Hoekstra, directeur van twee basisscholen van Stichting KPOA in Amersfoort, komt het bestuur van Stichting Leergeld Amersfoort versterken.

Ineke komt in haar werk regelmatig kinderen tegen die de steun van Stichting Leergeld goed kunnen gebruiken. Haar deelname aan het bestuur voelt dan ook als een logische keuze: “Een goede ontwikkeling zie ik als de basis voor de rest van het leven. Als directeur van twee basisscholen van Stichting KPOA in Amersfoort, spreek ik regelmatig kinderen en ouders waarbij dit niet zo vanzelfsprekend is door de financiële situatie thuis. Deelname aan alle activiteiten in het onderwijs is belangrijk voor ieder kind, zowel om te leren alsook om onderdeel te zijn van de groep. Bij Stichting Leergeld Amersfoort kan ik meehelpen om het voor deze groep kinderen mogelijk te maken mee te draaien in de maatschappij. Want ieder kind moet de kans krijgen om zich te ontwikkelen en ieder kind hoort erbij.“

Daar sluiten wij ons als Stichting Leergeld Amersfoort helemaal bij aan. Het bestuur is blij Ineke te mogen verwelkomen en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking!

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN