Grote donatie Sociaal Cultureel Fonds Amersfoortse Verzekeringen

Hugo Fretz is sinds 2020 actief bij Leergeld Amersfoort als fondsenwerver en relatiebeheerder. Door langdurige samenwerking met het Amersfoortse bedrijfsleven te zoeken, helpt Hugo onze financiële basis verder te versterken, zodat onze hulp ook in de toekomst beschikbaar blijft voor kinderen die het hard nodig hebben. Een mooi voorbeeld van zo’n samenwerking is onze partnerovereenkomst met het Sociaal Cultureel Fonds van Amersfoortse Verzekeringen.

Partnerovereenkomst

Een partnerovereenkomst met Stichting Leergeld Amersfoort past goed in het MVO/duurzaamheidsbeleid van organisaties. In de overeenkomst maken we afspraken met elkaar over hoe we elkaar wederzijds kunnen ondersteunen. Dat betekent zowel voor de organisatie als voor de kinderen uit onze doelgroep een win-winsituatie.

Om bedrijven en organisaties voor langere tijd aan ons te binden, heeft Beens Notariaat geheel belangeloos een partnerovereenkomst opgesteld voor Stichting Leergeld Amersfoort. Met deze overeenkomst heeft Hugo al meerdere Amersfoortse bedrijven en organisaties voor langere tijd aan Stichting Leergeld Amersfoort kunnen verbinden.

Hugo legt uit hoe dit werkt: “We gaan met deze overeenkomst een samenwerking aan met bedrijven, waarbij het werk van Leergeld Amersfoort voor de langere termijn structureel wordt ondersteund.”

Sociaal Cultureel Fonds Amersfoortse Verzekeringen

Met deze partnerovereenkomst in zijn hand is Hugo ook bij het Sociaal Cultureel Fonds van de Amersfoortse Verzekeringen op bezoek gegaan. En met resultaat, want het fonds heeft zich voor meerdere jaren aan ons verbonden. Dat houdt in dat zij jaarlijks een zeer aanzienlijk bedrag aan ons overmaken gedurende de looptijd van de overeenkomst. Over de hoogte ervan mogen we helaas niets zeggen, maar het is overduidelijk dat we hier heel veel kinderen mee kunnen helpen!

Interesse?

Wil jij een win-win situatie voor jouw organisatie én de kinderen van Leergeld Amersfoort creëren? Neem dan contact op met Hugo Fretz via hugo@leergeldamersfoort.nl. Hij vertelt je er graag alles over.

Hugo Fretz, fondsenwerver en relatiebeheerder bij Stichting Leergeld Amersfoort

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN