Goede start voor 129 nieuwe brugklassers

Deze week hebben we maar liefst 129 kinderen blij kunnen maken met een nieuwe goedgevulde schooltas! Deze kinderen uit gezinnen in een financieel moeilijke situatie maken deze zomer de overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Met ons jaarlijks terugkerend Project Schooltas zorgen Stichting Leergeld Amersfoort en Office1 ervoor dat de nieuwe brugklassers met een mooie en goedgevulde schooltas op de eerste schooldag verschijnen. 

Al zes jaar slaan Leergeld Amersfoort en Office1 de handen ineen om nieuwe brugklassers uit onze doelgroep een fijne start te geven met een gevulde schooltas. Een stevige rugtas, mappen, pennen, stiften, passer, schaar, rekenmachine… het zit er allemaal in. De gevulde tassen worden geleverd door Office1, leverancier van kantoorartikelen en overige kantoorbenodigdheden uit Amersfoort.

Carin de Backker (Leergeld Amersfoort) en Harry Settels (Office1) met een van de rugzakken.

Onze coördinatrice Carin de Backker mocht woensdagmiddag 24 juni de royaal gevulde schooltassen uitdelen. Harry Settels van Office1 had van te voren gezorgd dat alle 129 rugzakken gevuld en wel klaarstonden bij PRO33college, die speciaal hiervoor ruimte beschikbaar had gesteld. Gelukkig was het mooi weer en konden de aanwezige ouders en kinderen buiten wachten op stoelen die op anderhalve meter afstand in de schaduw waren opgesteld. Vanwege de warmte stond er ook iets te drinken klaar. De schooltassen die niet konden worden opgehaald, worden zo snel mogelijk door onze vrijwilligers bij de kinderen thuis (tot aan de deur) gebracht.

Wilt u project Schooltas sponsoren?

Ook al zijn de tassen inmiddels uitgedeeld, sponsoren is nog steeds mogelijk! Wilt u tassen sponsoren? Klikt u dan vooral op deze link voor meer informatie over hoe u kunt bijdragen aan een goede start in de brugklas. Als u ons als bedrijf sponsort, dan kunnen wij ook uw logo op deze projectpagina plaatsen.

Voor iedereen die deze prachtige tassen heeft gesponsord of nog gaat sponsoren, namens onze nieuwe brugklassers hartelijk dank!

Project Schooltas

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN