Goed gevulde schooltas voor 140 nieuwe brugklassers

Met Project Schooltas hebben Stichting Leergeld Amersfoort en Office1 140 kinderen blij kunnen maken met een nieuwe goedgevulde schooltas. Deze kinderen uit gezinnen in een financieel moeilijke situatie maken deze zomer de overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Met het jaarlijks terugkerend Project Schooltas zorgen Stichting Leergeld Amersfoort en Office1 ervoor dat de nieuwe brugklassers met een mooie en goedgevulde schooltas op de eerste schooldag verschijnen.  

Al zeven jaar slaan Leergeld Amersfoort en Office1 de handen ineen om nieuwe brugklassers uit onze doelgroep een fijne start te geven met een gevulde schooltas. Een stevige rugtas, mappen, pennen, stiften, passer, schaar, rekenmachine… het zit er allemaal in. De tassen en inhoud worden geleverd door Office1, leverancier van kantoorartikelen en overige kantoorbenodigdheden uit Amersfoort. Medewerkers van Bloomville uit Nijkerk hielpen mee de tassen in te pakken. Bloomville maakt het organiseren van leren toegankelijker, efficiënter en overzichtelijker.

Wilt u project Schooltas sponsoren?

Ook al zijn de tassen inmiddels uitgedeeld, sponsoren is nog steeds mogelijk! Wilt u tassen sponsoren? Klikt u dan vooral op deze link voor meer informatie over hoe u kunt bijdragen aan een goede start in de brugklas. Als u ons als bedrijf sponsort, dan kunnen wij ook uw logo op deze projectpagina plaatsen. 

Voor iedereen die deze prachtige tassen heeft gesponsord of nog gaat sponsoren, namens onze nieuwe brugklassers hartelijk dank!

Goed gevulde schooltas voor 140 nieuwe brugklassers

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN