Gezamenlijke werkplek in gebruik

Sinds kort hebben de coördinatoren van Stichting Leergeld Amersfoort een gezamenlijke werkplek. Dit was hard nodig vanwege de sterke groei van de doelgroep en de uitbreiding van de organisatie. Rohde & Grahl zorgde voor het benodigde meubilair en de kantoorinrichting. Dankzij deze sponsoring is er met zo min mogelijk kosten een professionele en duurzame werkplek ingericht.

Het nieuwe kantoor is geen bezoekadres, maar biedt een centrale werkplek voor de drie coördinatoren. Het vloeit voort uit de wens om de organisatie slagvaardiger te maken. Met de verhuizing naar een centrale plek kunnen alle steunaanvragen in goede banen worden geleid, van eerste beoordeling tot en met de betalingen. “Ik ben heel gelukkig met ons kantoor”, zegt coördinator Carin de Backker. “Het zorgt voor betere dienstverlening aan onze cliënten en stimuleert de onderlinge samenwerking en afstemming. Het is ook veel fijner werken en praktischer dat we onze documenten en materiaal nu centraal kunnen opslaan in plaats van verspreid over diverse locaties.”

Rohde & Grahl

Aangepaste openingstijden

Vanwege het coronavirus is Stichting Leergeld Amersfoort beperkt telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur. Bij afwezigheid graag naam en telefoonnummer inspreken, dan bellen wij terug. Intermediairs leggen geen huisbezoeken af.

In verband met de zomervakantie zijn we van 17 juli tot en met 30 augustus niet bereikbaar en is het kantoor gesloten.

Gezamenlijke werkruimte coördinatoren Leergeld Amersfoort
De coördinatoren van Leergeld Amersfoort op hun nieuwe gezamenlijke werkplek. Met grote dank aan Rohde & Grahl.
Kantoorruimte coordinatoren Leergeld Amersfoort

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN