Even voorstellen: onze fondsenwerver en relatiebeheerder

Sinds eind 2020 is Hugo Fretz bij Stichting Leergeld Amersfoort betrokken als fondsenwerver en relatiebeheerder. Hij stelt zich graag aan u voor!

“Mijn naam is Hugo Fretz en ik ben sinds oktober 2020 actief als fondsenwerver en relatiebeheerder voor Stichting Leergeld Amersfoort. Ik leerde van het bestaan van de stichting via een bijgesloten brief van de stichting bij de jaarlijkse ouderbijdrage voor de school van onze zoon. Helaas hebben (steeds meer) kinderen soms last van een moeilijke financiële situatie thuis. Hierdoor is het volledig en gelijkwaardig met schoolgenootjes meedoen aan het onderwijs vaak extra moeilijk.”

“Stichting Leergeld Amersfoort helpt deze groep kinderen in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar onder andere met allerlei materialen zodat zij volwaardig kunnen meedoen. De hulp die de stichting biedt kan bijvoorbeeld een schooltas met studiematerialen, een goede fiets en/of een laptop zijn, maar ook de jaarlijkse ouderbijdrage voor de oh zo noodzakelijke buitenschoolse activiteiten. Dit jaar bestaat Stichting Leergeld Amersfoort al weer 15 jaar en hebben reeds vele kinderen met hun ouders de weg naar ons gevonden. Maar hulp blijft nodig, hard nodig.”

Hugo Fretz - fondsenwerver Stichting Leergeld Amersfoort

“De komende periode wil ik in samenwerking met het Amersfoortse bedrijfsleven en particulieren proberen de financiële basis van de Stichting Leergeld Amersfoort verder te versterken zodat hulp ook in de toekomst beschikbaar blijft. Graag kom ik op bezoek bij uw bedrijf of organisatie om meer te vertellen over onze doelen en missie. Mocht u met uw medewerkers samen een actie ten behoeve van de stichting willen organiseren? Ik help u daarbij graag. Ook als particulier kom ik graag met u in contact en vertel u dan meer over de vele mogelijkheden waarop u ons werk kunt ondersteunen.”

“Samen met de kinderen reken ik op u. want … Nu meedoen is straks meetellen!”

Partnerovereenkomst

Afgelopen periode heeft Beens Notariaat geheel belangeloos een partnerovereenkomst opgesteld voor Stichting Leergeld Amersfoort. Hugo legt uit waarom: “We willen met deze overeenkomst een samenwerking aangaan met bedrijven, waarbij het werk van Leergeld Amersfoort voor de langere termijn structureel wordt ondersteund. Een partnerovereenkomst met Stichting Leergeld Amersfoort past goed in het MVO/duurzaamheidsbeleid van een organisatie en betekent dus voor de organisatie en voor de kinderen uit onze doelgroep een win-winsituatie.”

Contact

Wilt u met Hugo Fretz in contact komen en/of meer te weten komen over de partnerovereenkomst? U kunt hem e-mailen via: hugo@leergeldamersfoort.nl

Fotobijschrift

Donderdag 17 juni mocht Hugo Fretz de nieuwe partnerovereenkomst uit handen van Ilse Faass-Strooij van Beens Notariaat in ontvangst nemen.

Ontvangst partnerovereenkomst bij Beens Notariaat - Stichting Leergeld Amersfoort

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN