Even voorstellen… ons bestuurslid PR & Communicatie

Al sinds 1 januari 2021 is Ronald Sutmuller actief als bestuurslid PR & Communicatie bij Stichting Leergeld Amersfoort. Hoogste tijd dus om hem aan u voor te stellen!

“Mijn naam is Ronald Sutmuller, ik woon in Vathorst en ben getrouwd met Ingrid. Samen hebben wij drie kinderen in de leeftijd van acht tot dertien jaar. Ik werk als zelfstandig communicatieadviseur en in mijn vrije tijd sport ik veel én ben ik bezig met muziek. Ik speel gitaar in een Amersfoorts bandje met de naam Spill the Beans. Luisteren gaat me ook goed af. Regelmatig ben ik samen met mijn zoontje te vinden in de platenzaak om nieuwe muziek te ontdekken.”

Leergeld Amersfoort is goed geworteld

“Vanuit mijn netwerk werd ik gevraagd voor deze functie bij Leergeld Amersfoort. Het is mijn eerste bestuursfunctie, dus je zult begrijpen dat ik hier over na moest denken. Leergeld Amersfoort vierde vorig jaar haar vijftienjarig bestaan. De stichting is dus goed geworteld in het Amersfoortse. Aan die positie wilde ik wel recht kunnen doen. Nu, anderhalf jaar later, maak ik nog steeds met veel plezier deel uit van de Leergeld-familie, dus dat zit wel goed.”

Ik zie graag dat ieder kind kan meedoen

“De reden dat ik ja heb gezegd tegen Leergeld Amersfoort is het feit dat ik zelf vader ben van een redelijk jong gezin. We verkeren in de gelukkige omstandigheid dat mijn kinderen mee kunnen doen met alle activiteiten die via school, de sportclub of muziekschool worden aangeboden. Ik realiseer mij ook dat dat voor veel schoolgenootjes van mijn kinderen niet per se zo hoeft te zijn. Ik zie graag dat ieder kind mee kan doen, net zoals mijn kinderen dat kunnen. Als ik mijn steentje daaraan kan bijdragen via Leergeld Amersfoort, ben ik gelukkig.”

Werkgroep PR, Communicatie en Sponsoring

“Ellen, Lotte, Hugo en ik zetten ons op het gebied van PR, communicatie en sponsoring in om Leergeld Amersfoort zichtbaar te maken. Daarmee willen we simpelweg twee zaken voor elkaar krijgen. Ten eerste dat huishoudens die hulp kunnen gebruiken ons weten te vinden. Ten tweede dat donoren en sponsoren ons weten te vinden en willen ondersteunen. Zo kunnen wij onze bijdrage leveren en kinderen een fijne, onbezorgde schooltijd geven.”

Altijd op zoek naar vrijwilligers

“De stichting is afhankelijk van vrijwilligers en het is niet altijd even makkelijk die te vinden. Als bestuur zijn we dan ook continu bezig om Leergeld Amersfoort goed op de kaart te houden voor Amersfoort en Amersfoorters.”

Nu meedoen is straks meetellen!

“Uiteraard hopen we dat er een dag komt dat wij, of organisaties zoals Stichting Leergeld, niet meer nodig zijn. Dat zou inhouden dat alle kinderen volwaardig deel kunnen nemen aan school, sport en cultuur. Tot die tijd blijven we hard aan het werk, want voor kinderen blijft gelden: nu meedoen, is straks meetellen.”


Ronald Sutmuller Bestuurslid PR & Communicatie

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN