Culinair verwend door PrO De Baander

Donderdagavond 20 juni hebben leerlingen van PrO De Baander de vrijwilligers van Leergeld Amersfoort op een overheerlijk diner getrakteerd!

Bij De Baander wordt regelmatig een beroep gedaan op Leergeld Amersfoort om leerlingen uit gezinnen in een moeilijke financiële situatie te ondersteunen. De Baander wilde graag laten merken aan Leergeld hoezeer zij dit op prijs stellen.

Op donderdag 20 juni om 17:30 uur werden onze vrijwilligers hartelijk ontvangen en gefêteerd op een heerlijk viergangendiner! De chef de cuisine, alias de docent, legde elke gang uit wat voor heerlijks zijn leerlingen hadden bereid. Als starter werd gazpacho met een twist geserveerd en daarna een heerlijke salade met verse groentes. Het hoofdgerecht bestond uit vis op een bedje van verschillende zeegroentes en als dessert werden we getrakteerd op koffie-ijs met een zelfgebakken kletskop. We werden keurig bediend en voelden ons helemaal verwend. Wat ons betreft zijn deze leerlingen zeker geslaagd!

 

Leergeld Amersfoort bij De Baander

 

PrO De Baander – school voor praktijkonderwijs – leidt leerlingen rechtstreeks op voor een baan en bereidt hen voor op zelfstandig functioneren in de maatschappij. Onderdeel van deze school is Eetlokaal Pro De Baander. Hier wordt elke donderdag voor u gekookt door leerlingen die onder begeleiding het horecavak leren. Zij hebben hiervoor een professionele horecakeuken tot hun beschikking.

Diner bij De Baander

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN