Carin de Backker vertrekt bij Leergeld Amersfoort

Na ruim tien jaar trouwe dienst is Carin de Backker een nieuwe uitdaging aangegaan. Daarom is ze vanaf 15 april niet langer werkzaam bij Leergeld Amersfoort. Carin was sinds oktober 2010 coördinator bij Leergeld Amersfoort.

Egbert Boerma, voorzitter van Stichting Leergeld Amersfoort: “Het vertrek van Carin zal voor ons allemaal wennen zijn. Carin was vanaf dag één spin in het web voor de stichting. Ze regelde de contacten met onze cliënten, intermediairs, scholen, Leergeld Nederland, onze partners en al onze andere relaties, zoals de organisaties die fietsen, fietsreparaties, laptops en tassen regelen. Ik bedank haar dan ook hartelijk voor haar niet aflatende inzet namens iedereen die werkzaam is binnen Leergeld Amersfoort.”

Als coördinator bepaalde Carin op basis van de algemene criteria of ouders in aanmerking komen voor steun. Vervolgens regelde Carin een bezoek aan huis van een intermediair die de hulpbehoefte inventariseert en de inkomens- en schuldensituatie toetst. In een recent interview zei Carin over haar werk: “Het voelt goed om van betekenis te kunnen zijn. Het is heel dankbaar werk. Wat nooit went zijn de vaak schrijnende verhalen en moeilijke situaties waarin gezinnen kunnen belanden, maar de dankbaarheid van ouders is vaak heel groot.”

Carin de Backker Stichting Leergeld Amersfoort

De werkzaamheden van het team coördinatoren gaan uiteraard gewoon door. Henk Pijper, Elma van Aller-Kurpershoek en Dorine Gerritsma verdelen onderling de werkzaamheden van Carin en staan voor u klaar. Het team blijft bereikbaar via telefoonnummer 06 470 794 00 en e-mail info@leergeldamersfoort.nl.

Carin de Backker Stichting Leergeld Amersfoort

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN