Benefietconcert voor Leergeld!

Als lid van ons Comité van Aanbeveling weten we dat burgemeester Bolsius Leergeld Amersfoort een warm hart toedraagt. Hoe warm dat is, laat hij zien door op woensdag 19 juni in theater De Lieve Vrouw een benefietavond voor Leergeld Amersfoort te organiseren!

De burgemeester heeft zelf het programma samengesteld. Het belooft een energieke avond te worden!
Het muzikale cabarettrio De Tunes uit Rotterdam helpt onze taalkennis te verbreden met de cursus ‘Rotterdams voor beginners’. De goedgebekte heren zetten de zaal op z’n kop met onvervalste Rotterdamse tongval en recht-toe-recht-aan humor.

Onder het mom ‘geen woorden maar daden’ leidt Jan-Willem van Lieshout een ludieke veiling. Er is voor ieder wat wils, dus neem je portemonnee en je pinpas mee!

Na de pauze speelt cabaretier Patrick Nederkoorn een stuk uit zijn Duitse show ‘Die orangene Gefahr’. Dus terug naar de schoolbanken. Ken je de naamvallen nog? Het slotakkoord wordt aansluitend verzorgd door De Tunes.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door de belangeloze inzet van partners en financiële ondersteuning door Lions Amersfoort. De opbrengst van de kaartverkoop (25 euro per stuk) en van de veiling komen geheel ten goede aan Leergeld Amersfoort.

Kaarten bestellen

Deze avond wil je toch niet missen? Je kunt nu kaarten bestellen via de website van theater De Lieve Vrouw.

Benefietconcert op 19 juni in theater de Lieve Vrouw

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN