Aanwezigheid op Koningsdag 2019 groot succes

Koningsdag op 27 april in Amersfoort was zeer geslaagd. Het thema van dit jaar ‘WIJ Amersfoort’ sloot naadloos aan bij ons motto: Iedereen mag meedoen. Wij waren dan ook van de partij, dankzij Lions Amersfoort die het initiatief nam om aanwezig te zijn ten bate van Leergeld Amersfoort.

Lions Amersfoort stond met een foodtruck langs de route van de Koninklijke familie en leerlingen van het Corderius College waren de hele dag aanwezig om taart uit te delen onder het motto: ‘Heel Amersfoort bakt’. Egbert Boerma, voorzitter van Leergeld Amersfoort, sprak o.a. met de prinsen Constantijn en Bernhard en met prinses Laurentien. “De prinses is nauw betrokken en actief in het landelijke programma ter bestrijding van laaggeletterdheid. Zij wist van ons bestaan en toonde veel interesse voor de doelgroep.”

Speciale dank aan alle vrijwilligers voor hun inzet voor Leergeld en Motex en Bizzprint die belangeloos de bedrukking van de foodtruck, T-shirts en hoodies hebben verzorgd. “Het was geweldig om te zien hoe alle betrokkenen hebben bijgedragen aan een geslaagde Koningsdag. Dit was een mooie manier om Leergeld Amersfoort op de kaart te zetten en aandacht te vragen voor gezinnen die dit hard nodig hebben.”

Koningsdag 2019 Leergeld Amersfoort

Deel dit bericht

Reacties van ouders

Jullie hulp heeft veel spanning weggenomen, dat merkt mijn kind ook.

Leergeld stond klaar en hielp zonder te oordelen. Helemaal top.

Het is zo goed dat dit bestaat…!

Vorige
Volgende

Help Leergeld Amersfoort!

LAAT EEN KIND MEETELLEN