Help kinderen in armoede aan een goed gevulde schooltas!


PROJECT SCHOOLTAS – HELP KINDEREN OM TE LEREN!

Een goed gevulde schooltas, het lijkt zoiets normaals. Niet voor kinderen die in armoede leven en die aan het einde van de basisschool de overstap naar het middelbaar onderwijs maken. Al een aantal jaren zorgen wij, Stichting Leergeld Amersfoort en Office1 uit Amersfoort ervoor dat juist deze kinderen ook met een mooie en goed gevulde schooltas op de eerste schooldag verschijnen. Om die schooltassen weg te kunnen geven, hebben wij uw hulp nodig!

 

4.500 kinderen in armoede in Amersfoort

Het is een schokkend getal; in onze stad leven 4.500 kinderen in armoede. Stichting Leergeld zet zich al jaren in voor deze kinderen. Met als doel sociale uitsluiting te voorkomen. Op initiatief van Office1 zijn we ertoe gekomen scholieren die daarvoor in aanmerking komen en van groep 8 overstappen naar de middelbare school, te voorzien van een goed gevulde schooltas. Een stevige rugtas, mappen, pennen, stiften, passer, schaar, rekenmachine… het zit er allemaal in.

 

Steun deze kinderen en help ze aan een schooltas

Wilt u 3 of 5 tassen sponsoren? En wilt u dit alleen voor dit jaar, of ook vast afspreken voor 2018? Kies de optie van uw voorkeur. Of neem contact op om de opties te bespreken.

 

 Optie

Aantal tassen

 Ook in 2018?

Kosten totaal

A

3

 Nee

 € 240,00

B

3

 Ja

 € 480,00

C

5

 Nee

 € 375,00

D

5

 Ja

 € 750,00


Wat krijgt u er voor?

Allereerst geeft het u en wellicht uw collega’s een heel goed gevoel. Om een kind dat er niets aan kan doen dat er thuis geen geld is, een stukje op weg te helpen in zijn of haar toekomst. Met iets heel concreets; een gevulde schooltas. Verder behoort tot de mogelijkheden:

- vermelding van uw logo op onze website (gedurende de sponsorperiode);

- naamsvermelding in een artikel over het project op onze website;

- indirecte attentiewaarde door onze promotie van het project via lokale media;

 

Kunnen wij op u rekenen? Klik om aan te melden hier.

 

Wilt u meer informatie?

Bel Stef ten Dam 06-24643478 of Wenda Buining 06-20400234.